Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerint az indokolatlan jódfogyasztás ártalmas, ezért mindenkit óva int attól, hogy orvosi ellenőrzés nélkül jódtartalmú készítményt szedjen.

Forrás: WEBBeteg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aszta
Mert a magyar az egyik legnagyobb túlélő nép,és megtanulta hogy soha nem hiszünk senkinek:).Állami szervnek meg pláne.
nyanya001
Miért árulják akkor recept nélkül?
Aztán ha mégsem kell, akkor majd
a kukába landol .
Lengyel
- Mindenki tudja, hogy jelenleg nincs sugárszennyezés.
- Ha lesz, akkor meg jódtabletta nem lesz.
- Az, hogy már most veszik a jódtablettát, nem azt jelenti, hogy szedik is.
- Ha nem lesz sugárszennyezettség, és a kukában landol a jódtabletta az azt jelenti, hogy a gyártónak nem keletkezett vesztesége, és azt is jelentheti, hogy többet spájzoltunk, mint amennyit kellett volna.

Meg kellene mondani az embereknek, hogy mennyit vegyenek, és mikortól, ugyanis a jódot állítólag előre kell már szedni, a fertőződés előtt, tehát nem ártalmas a szedése.

Csernobil előtt is téves tájékoztatásokat adott, vagy semmit sem adott a szerv. Ezzel emberek tízezreinek életét rövidítették meg, mert nem tudtak védekezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.