Magyarország – Titkos ügynökök is bekapcsolódtak abba a nyomozásba, amelyet az ukrán-magyar határon megtalált csempészett csecsemők ügyében indítottak. Nem csoda, hiszen az ukrán sajtó szerint a cigarettacsempészet után második legkeresettebb „áru" a kisgyermek, akiket gazdag nyugati szülők vásárolnak meg.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Miért a gazdagok nem tudnak gyereket csinálni,már ezt is úgy veszik,kilóra? Gyalázatos!Pénzért mindent.Milyen emberek akik eladják saját csecsemőjüket?És akik veszik,akár színészekről,és színésznőkről is van szó.
Lengyel
A gazdagok nem tudnak gyereket csinálni, mert a különböző vegyi szennyezések sok esetben okoznak gyermektelenséget, meddőséget, és impotenciát.

Ha gyereket szeretne egy asszony, azért mindent elkövet, mint ahogy azért is, ha nem akar gyereket.

Az ukrán gyerekek még nem mérgezett egészséges gyerekek, akik lehet szintén terméketlenek lesznek, de legalább sokkal jobban élhetnek, mint szüleik, akik nyomorognak....

.... Aztán majd a külföldre került gyerekek is hozatnak gyerekeket őshazájukból, amíg vissza nem nyerik termékenységüket.

A dologban semmi gyalázatos nincs, csak egy ideiglenes kényszer.

Atomqkac azaz EbUraFakó
Kövezzetek meg, de én azt gondolom, ezeknek a gyermekeknek, lenne esélyük egy boldogabb életre! Szüleik nélkülük szintén boldogtalanok. Valszeg nem a miért-ben, hanem a hogyan-ban van a hiba, nem kellene ennyire megnehezíteni az örökbe fogadást. A magam részéről nem létok kivetnivalót a béranyaságban sem, aki testileg bírja, miért ne tegye? Ki merészeli megtiltani egy asszonynak mit tehet a testével és mit nem? Ettől mindig vöröset látok!!! Különösen, amikor férfiak pofáznak bele!!!
Csakhogy tudjátok én nem vagyok alkalmas báranyaságra, nem azért védem ezt az álláspontyotomat!
csutak
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Pedig biztosan szép báranya lennél:)

De komolyra térve:
Nem érdemes ebből vitát nyitnunk, mert leszarják a véleményünket! Én gyilkosságnak vélem az abortuszt egy esetet kivéve:
Ha az anya élete egyértelműen veszélyben van!
Simon de Bovoire óta tudjuk, hogy egy nő kettő dologért képes az életét adni:
Hogy legyen gyereke,
és hogy ne legyen gyereke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.