Egy 14 éves lány fölakasztotta magát a temetőben, mert osztálytársai folyamatosan zaklatták, kiközösítették őt. A szülők mit sem sejtettek az egészről, ráadásul a győri iskola pszichológusa sem észlelt depressziós tüneteket a tinin. Lássuk, mit tehetsz, ha valaki veszélyben van!

Forrás: Kamaszpanasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
@izi16: Kedves izi, sok erőt és kitartást kívánok a bántások elviselésére. Tudod legtöbbször csak írígyek a sikereidre, azért piszkálnak. Te csak csináld azt, amit helyesnek tartasz.
Biztosan ismersz történeteket, ahol hasonló szituációk fordulnak elő. Pl. az Abigél.
csutak
@izi16: Soha nem érdekeljen az "átlag ember" véleménye!
Önmagadnak és szeretteidnek elég ha megfelelsz.
Odafigyelni a másikra ma nem divatos, sajnos.
Pedig írott és íratlan szabályok utalnak arra, hogy felelős vagy embertársadért!
halsáska
Pár évmulva örülnek,ha vissza köszönsz nekik!Majd jönnek a dumával,hogy én akkor is KAMÁZTALAK,erre te ,-hogyishívnak téged,bocs de sietek,..Elfognak sülyedni a szégyentől !A te utad a FRANKÓ ,nem az övék !!!ÜDV. Egy rafkós öregember !
izi16
SZIASZTOK
Köszönöm!
SZEGÉNY Vivien kikészült teljesen és már sajnos nem tudunk rajta segíteni!
Az Iskola és az osztálytársak véleménye sajnos nagy szerepet, játszót az életébe! Remélem, akik folyamatosan bántották, azok éreznek egy kis bűntudatot.
Az iskolai és a tanárok is hibásak voltak és ezeket ők is tudják, nem véletlenül nem nyilatkoznak! Az osztálytársak és az iskola meg gondolatlansága miatt a szülök, itták meg a levét!
Akik semmit már nem tudnak tenni és egy örök fájdalommal fognak tovább lépni!
Sajnálom nagyon őket! Kitartást és sok erőt nekik: ízi
sólyomszem
@izi16: Egy apuka vagyok, akinek egy 2.osztályos lánya van. Az én kislányom is küzd némi önértékelési zavarral, de folyamatosan beszélgetek vele, hogy mennyi értékes tulajdonsága van. Általában irigységből közösítenek ki valakit, tehát magasból kell tenni azokról akik ezt teszik. Kislányomnak is ajánlottam pár dolgot és elég jól alkalmazza. Nézz önmagadba, te tudod a legjobban milyen csodás értékek lehetnek benned, azt is tudom - az írásodból is látszik -, hogy mélyen érző ember vagy. A legnagyobb gazdagság, amit ember kaphat, a szíve! Aki bánt, az nem érdemel sokat, és nem is fog kapni az élettől semmit. Kitartás! Lélekben veled vagyok és minden gyerekkel, akit bántanak valami miatt, így ismeretlenül is!
csutak
@halsáska: Egy volt osztálytársam, akit ki nem állhattam hangosan rám köszönt a Kárász utcán és próbált megölelni.
Mondtam neki, hogy :
Uram, bár mi egy iskolába sőt osztályba jártunk, de önt akkor sem szerettem. Ezen az eltelt 35 év nem változtatott. A viszont látásra!
Embert még nem láttam ennyire meglepődni mint őt:)
Akkor én 162 cm voltam ő már 170 körül.
Ma én még mindig 184 vagyok:)
És nem bánom, hogy ezt mondtam, tettem mert nem vagyok hajlandó hazudni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.