Ma igazán divatos fogásunk lesz. Nemcsak azért, mert saláta, hanem mert rukola, ami szép karriert futott be az éttermek kínálatában is. Azóta, hogy nem borsmustárnak nevezteti magát. A formára pitypanglevélhez hasonlító borsmustárlevelek illata semmi mással nem téveszthető össze, mint ahogy jellegzetes, picit csípős, pikáns ízük sem. Salátalevéllel, paradicsommal, fetával, zöldhagymával felturbózva a rukola annyira finom, hogy nem is lenne szabad böjti ételnek tekinteni. S a ráadás: utána jöhet egy könnyű süti.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.