Massimo Bottura azt mondja: ha már nem ő találta fel a pizza Margheritát, kénytelen új kreációkban vigaszt keresni. „Napjainkban születnek a 21. század nagy örökzöldjei, s a lehetséges új kombinációk száma végtelen” – fűzi hozzá. Megjegyzi, neki is vannak már „klasszikusai”. Ilyen például a habos burgonyakrémmel tálalt hagymalevese, melyet „cappuccinónak” nevez, s melyből az első kiérlelt verziót modenai éttermében 1992-ben tálalta fel Alain Ducasse-nak.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.