Javában forog az Asterix és Obelix következő epizódja, ám a főszereplő, Gérard Depardieu kerüli a nyilvánosságot. Ritkán oszt autogrammot és számos jelenetben dublőr tűnik fel helyette.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@Felipe: rólunk is ezt mondják, pedig ugye, hogy nem igaz??
Atesz30
Egy kurvaszó nincs erről a cikkben h lenéz minket faszparaszt bunkó magyar média.
Dr. Akula
@Atesz30: "faszparaszt bunkó magyar média. "
Akkor ne írjál.:))) Így már részese vagy.
Rézangyal
A szinész szerintem elég idős már ahhoz, hogy totál elege legyen a körülötte zajló hírverésből. Hatvankét éves ember, aki nyugalmat akar és elég népszerű ahhoz, hogy ne legyen szüksége hüyle ujságírók által koholt firkálmányíokra a népszerűsége megőrzéséhez. A dolgára koncentrál, nagyon helyesen. Megjegyzem, nem ő az egyetlen ,aki nem áll le pacsizni m inden marhával, itt van az országban a Jolie-Pitt páros is, itt volt Robert Pattinson aki még fiatal, de egyikük sem érezte szükségét a rajongókkal való haverkodásnak. Az ő helyükben valszeg én is így tennék. Szó nincs itt lenézésről. Ők sztárok, igaziak és nem celeblek....blőőőő....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.