Majd’ hárommilliárd forintjába került a londoni közlekedési vállalatnak, hogy átépítsen egy forgalmas útkereszteződést, miután a közeli zsinagóga vezetői panaszkodtak, hogy Sabbath idején nem használhatják a zebráknál elhelyezett elektronikai nyomógombokat.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@csikknorisz: Ja, és ez nem összekeverendő a páternoszterrel, ugyanis ez külön felvonó, csak gombfóbiások részére. Meg hát a páternoszternek ajtaja sincs, és nem áll meg minden emeleten.
csikknorisz
Egyébként én ennek az összegnek a tizedrészéért odaálltam volna szombatonként gombot nyomkodni a zebrához, oszt mindenki jól járt volna. :)
csardai
Azt gondolom,hogy egy kicsit sántít a vallásos Zsidók gombnyomási kényszerrel kapcsolatos aggályuk,mert ha eddig nyomniuk kellett és nem kárhoztak el,így a későbbiekben sem fognak.Másrészt,ha már meg kell állniuk valamiért az éppen olyan,mint a gombnyomás,mert megszakad a megkezdett folyamat.Így az tűnik a legjobb megoldásnak,ha otthon maradnak .
qxy
@Hókuszpók :Van ennél furább is.Az amerikai adón mutatták. Nem tudom igaz e? Na A 3 éves egy napos lányt meg becstelenítheti. Indok. Olyan mint ha bele nyúlsz a szemedbe. könnyezik, de elmúlik.De ha nem zsidó csinálja ugyan ezt egy zsidó kis lánnyal, Akár éh halálra ki kötheti egy fához büntetlenül.Lehet hogy nem igaz, de nagy port kavart, hogy hogy tudódott ez ki?:sok ehhez hasonlót mondtak még Szerintetek? igaz? Amúgy ha zsidó lennék akkor is azt mondanám hogy nem igaz.Mert hazudniuk szabad..Lásd parlament.
Hókuszpók
Itt a másik: Felháborító, hogy vallási okokra hivatkozva így kínozzák azokat a nyomorult állatokat!
www.youtube.com/watch?v=4HZnQmc3U9I&feature=player_embedded

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.