Karda Bea a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában járt, ahol hatalmas sikert és szimpátiát élvezett az anyukák, a lányok és a fiúk körében is. Az önfeledt jókedv azonban hirtelen hatalmas csalódásba csapott át, amikor az énekesnő szembesült a műsorvezető, Majka nyilatkozatával, aki kemény szavakkal illette.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hókuszpók
Lehet hogy Beácska nem egy lángész, de majka meg egy oltári nagy bunkó!
Ha nem lett volna valóságshow az utcát söpörhetné, vagy a híd alatt lakna.
szaboria1
@Hókuszpók: Egyet értek veled.Ez is egy felkapott senki azt hiszi Ő nagy menő.
guszty
Én a bunkó szót a pofátlannal is kiegészíteném. Aljas cinikus módon viselkedett a művésznővel. Majka hozta az értelmi szintjét. Tőle több nem várható.
SELIG
@Hókuszpók: Egy senki. Ózdi füstös.
Atha
Mindkettőt ismerem.
Karda Bea véleményem szerint részint szándékosan kialakított, de rendkívül balul sikerült imidzse hogy buta. Aki negyven éve ebben a szakmában leledzik minimum a magához való eszének meg kell lennie. Neki ez megvan. Már régen kikopott volna ha nem lenne meg. Ideje lett volna már korábban is a sarkára állnia hogy legalább ennyire kikérje magának a hasonló stílusú kritikákat.

Majkáról csak annyit, hogy rövid televíziós ámokfutásának, művészi credojának esszenciáját láthattuk ebben a sort expozéban. Ő ennyi. Nem több és nem kevesebb. Nem mellesleg összenő ami összetartozik. A Hajdú istálló zászlóshajója kitűnő lakmuszpapírja a kereskedelmi televíziózás megdöbbentő mélyrepülésének!
Távkapcsoló.
Peace.
almalibre
Szégyen, hogy egy ilyen sötét bunkó vélemény nyilvánításához aszisztál egy televíziós csatorna és szomorú hogy ilyen műsorok teret kapnak, de az igazi probláma, hogy ezeket a műsorokat sokan nézik, ennek következtében egyre divatosabb bunkónak lenni, hisz láthatóan az a menő...
Levendula
Vajon ki tolja majoros péter alias / aljas:) / majka szekerét?
csikknorisz
Karda tudtommal nem azáltal lett ismert, hogy a retekklubon fingott meg káromkodott élő adásban. Majomka meg igen. Jogosan büszke lehet lehet hát a hatalmas intellektuális teljesítményére.
Fater59
Hűen tükrözi a mai kereskedelmi tévék színvonalát .Bármilyen senki ,lehet " valaki ". Intelligenciát ,még most sem árul, a sarki fűszeres.
Fater59
@Levendula: Gondolj a TV2 új gazdáira , és meglátod , hogy - már megint - jobbról fúj a szél .
bandolero
Ez a "kalamajka"-egy csodhalmaz,senkihazi ciganypurde.O egy jo alkalmas eletrevalo kocsog lesz a bortonbe.Ilyen gennyladakat ,hogyis engednek musort vezetni?Ha most Karda Bea egy kicsit is okos ugy jar el mint Kiszel Tunde, ahogy eljart "fluoreszkalo"tomival.Egy jo 5 millios pert a nyakaba varrnek,hogy gondolkozzon egy kicsit.
overdose1
Majka egy primitvi jellem aki a valóvilágban végig a farkát fogdosta,és belecsöppent a milliókban remélem bukik hamarosan.Egy 60-éves nőt nem illik sértegetni főleg ah ő egy kisebbség.
overdose1
Karda Bea jelentsd fel ezt a buzit pár millát kapsz érte.
Atha
Most látom hogy itt járt Majka vagy Dundi és mindenkit lemínuszolt.
...vagyis majdnem mindenkit.
Rézangyal
Az a kereskedelmi tv, amelyik ilyen majoros féle senkiházikat megtűr, sőőőőt, foglalkoztat, az egy kalap x@rt sem ér! Igazi gusztustalan, mocskos cigány tempó!
Ha Karda Bea nem akar a becsületéért harcolni, ne tegye. Én nem hagynám, az tuti! Ha másért nem, már csak a kora miatt is tisztelnie kellene ennek a féregnek!

@Atha: Nem tudom miért, de a Dundika nevű szörnyetegről nekem mindíg egy mosolygó Halloween tök jut az eszembe, felpumpált virsli szájjal...brrrr.....
libero
Majka a Győzike show színvonalán, stílusában teszi. Teszi, mert spontán teheti, hiszen ugyanúgy purdékölyök mint a nagy orrú, valószinüleg őt is részegen csinálta az apja.
gyugyu1
kalmajka büszke lehet rá, hogy bent van az első háromba ! A a műmellnél csak a műbőr buksza a szarabb !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.