Karda Bea a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában járt, ahol hatalmas sikert és szimpátiát élvezett az anyukák, a lányok és a fiúk körében is. Az önfeledt jókedv azonban hirtelen hatalmas csalódásba csapott át, amikor az énekesnő szembesült a műsorvezető, Majka nyilatkozatával, aki kemény szavakkal illette.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Az a kereskedelmi tv, amelyik ilyen majoros féle senkiházikat megtűr, sőőőőt, foglalkoztat, az egy kalap x@rt sem ér! Igazi gusztustalan, mocskos cigány tempó!
Ha Karda Bea nem akar a becsületéért harcolni, ne tegye. Én nem hagynám, az tuti! Ha másért nem, már csak a kora miatt is tisztelnie kellene ennek a féregnek!

@Atha: Nem tudom miért, de a Dundika nevű szörnyetegről nekem mindíg egy mosolygó Halloween tök jut az eszembe, felpumpált virsli szájjal...brrrr.....
libero
Majka a Győzike show színvonalán, stílusában teszi. Teszi, mert spontán teheti, hiszen ugyanúgy purdékölyök mint a nagy orrú, valószinüleg őt is részegen csinálta az apja.
gyugyu1
kalmajka büszke lehet rá, hogy bent van az első háromba ! A a műmellnél csak a műbőr buksza a szarabb !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.