Rettentő szegénységben, betanított munkából él az X-Faktor egykori felfedezettje. A Non Stop együttes szájdobosának az ismertség sem javított anyagi helyzetén.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: bacskai86
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Az igen! Már egy egész hete dolgozik. Nem semmi.
marlin2
Na, Így jár az, akit a "ripacsFábry" "megsegít"!!
farczadi
@feketeözvegy: az tényleg nem hír, hogy sokan élnek szegénységben. az viszont igen, ha valakinek közülük sikerül kitörnie. az pedig még nagyobb hír, ha valaki, aki valamiképpen felküzdötte magát, utóbb mégis lecsúszik
csikknorisz
@farczadi: Honnan csúszott le, a celebségről? Azt meg honnan veszed, hogy lecsúszott, eddig tán hülyére kereste magát a szájdobolással? Még egy havi fizetést se kapott kézhez, de mindig akkora nagy sajnáltatást eredményez a bulvárban, ha egy majdnemceleb alig egy hetet eltölt nemceleb munkaviszonyban.
feketeözvegy
@farczadi: Whitney Houston lecsúszott, és Zalatnay is, meg Paudits is...... ez a fiú be sem futott. Nyert egy vetélkedőt, de ez nem jelenti azt, hogy sikeres művész lesz, és meg is tud élni belőle!
Az Utasi gyerekkel is teli volt a hócipőm....
farczadi
@csikknorisz: haha. jó válasz!
@feketeözvegy: hiába na. újságíróiskolákban tanítják a kutya-megharapta-postás és a postás-megharapta-kutya közötti különbséget. valaki ha fent van és lecsúszik, az hír, függetlenül attól, hogy mennyi ideig volt fent

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.