A Rózsadomb kedvenc séfjének új szakácskönyve Segal Viktor nevét jól ismerik azok is, akik imádnak főzni, és azok is, akik szeretik felfedezni Budapest legjobb éttermeit. Ahol Viktor felbukkan, ott mindig valami jó és izgalmas dolog történik, legutóbb, új szakácskönyve bemutatóján például felejthetetlen fehér csokoládéval töltött csokoládé fondant-okat készített nekünk. Ez a recept is benne van legújabb szakácskönyvében, az Ízek és formákban, olyan ételek mellett, mint például a kardamonos rizottó fekete szederrel, a polentás bundában sült hekk zöldségekkel és zöldfűszeres majonézzel, vagy a sült libamáj fűszerpaprikás vörös lencsével. A könyv egyik különlegessége egyébként, hogy a képeken az ételeket a Kult Products egészen elképesztő beton étkészletein tálalták. (Az IVANKA Betonnal való együttműködés eredményeként.) Ezt a könyvet nyerhetitek most meg tőlünk, és semmi más dolgotok nincs, csak lájkolnotok kell a Burzsuj és a Boook Kiadó Facebook-oldalát, illetve válaszolnotok kell erre a kérdésre: Melyik budai kávézónak újította meg étlapját a közelmúltban Segal Viktor? A válaszokat az [email protected] várjuk, a határidő december 1. éjfél. (A válaszhoz egy kis segítség.) Sok szerencsét mindenkinek! [...] Bővebben!

Forrás: Burzsuj
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.