Budapest – Swingerklubos éjszakákkal dobta fel kapcsolatát VV Eszter (29). A ValóVilág jogásza féltve őrzött titkot árult el magáról villatársainak, olyasmit, amelyről eddig kollégái és persze édesanyja sem tudott.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
@varrólány: A nők és a férfiak teljesen máshogy élik meg, még a sexet is! Mindenki, legalábbis remélem felépített egy erkölcsi normát magának és aszerint próbál élni! Persze néha az embert elviszi a hév, meg a kíváncsiság, de ha még belefér, tegye! Ítélkezni a legkönnyebb, de megélni bizonyos szituációkat, lehet, hogy nem mindig kell kihagyni! Persze általában utólag bánja, vagy nem bánja az ember!
varrólány
@palika: Persze , én is így gondolom egészséges kíváncsiság minden nőben van hidd el.
Aki utálkozik általában az irígykedik a legjobban.
Én nem ítéltem el ha valaki mindent kipróbál csak engem sem tartsanak élhetetlennek nem vagyok mindenre hajlandó.
palika
@varrólány: Pontosan, ezért mondom, mindenki saját bőrét viszi a vásárra, mert a következményeket magának kell vállalni! Egy emberrel is lehet leélni a teljes életet és senki mással nem érintkezett, de ahhoz nagy szerencse kell, hogy ez a variáció bejöjjön! Mármint, hogy minden a legnagyobb rendben legyen és mindent megkapjon! Homokba is lehet az embernek dugni a fejét és nem érzékelni a körülötte való világot, de mindig ott a de! Az emberek hagyják, hogy mások éljék az életüket helyette, leülnek a tévé elé és nézik azokat a sorozatokat, amik arról szólnak, amit nekik kellene élni! É s így azt hiszik teljes az életük!
varrólány
@palika: Igen. Ezért írtam hogy nem mindenkivel lehet és nem is kell mindenkivel megosztani a vágyakat..-)
palika
@varrólány: Általában az okos nők érik el a "jutalmukat", a többiek meg főjenek a saját levükben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.