A Balássy Betti-Varga Feri házaspárt megindította a rákos kisfiú sorsa, aki nem kap gyógykezelést, mert állampolgársága nem tisztázott. A Megasztárban feltűnt énekesek segítséget ajánlottak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

feketeözvegy
Szép dolog a segíteni akarás, de legyenek óvatosak az apaság vállalásával!
Mert az egy életre szól, nem lehet visszavonni ha meggyógyult a gyerek! És bizony komoly kötelezettségek is járnak vele amíg fel nem nő az a baba.........
qxy
Na meg most kellene az a sok híres ember aki gyógyító. Na lehet híresnek lenni ha akarnak! na meg a legfontosabb! ha tudnak! ! Ekkora lehetőség annak aki tud .
Disznópofa
@qxy: Nehezen értelmezem, ami írtál, pedig elég értelmesen szoktál hozzá szólni!:-))))
qxy
@Disznópofa: Bocsi. sok volt a háttér zaj. Arra gondoltam. ha lenne egy két olyan emberke aki gyógyítónak mondja magát.Most lehetne lépni . Neki semmibe sem kerülne hogy a gyermek rendbe jöjjön. mert hogy nincs TB? Attól még lehet gyógyítani.nem beszélve arról hogy mekkora híre lenne ha tényleg tud is gyógyítani.
Levendula
A két saját kisfiú az első házasságból, ők hogy vannak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.