Az ikrek létének egyik legalapvetőbb, más földi halandóktól eltérő sajátossága, hogy fogantatásuk pillanatától kezdve ott van velük a testvérük. Többségük ezért születése után is igényli a másik közelségét. Tökéletesen kiismerik egymást, nagyon érzékenyek ikertestvérük lelkiállapotának változásaira. Nem csoda, hogy bizonyos jellemzőik már kisgyermekkorukban eltérnek az egyedül vagy más életkorú testvérrel együtt nevelkedő gyerekekétől.

Forrás: csaladinet.hu
Feltöltő: SzabolcsNet
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

feketeözvegy
Azt hogy saját nyelvük van tapasztalom az unokáknál. Sokszor csak bámulok, nem is értem miről "beszélnek"
Külsőre nehéz őket megkülönböztetni, de a természetük eltérő még alig múltak 2 évesek, de már megvan a "főnök", igaz néha szerepcsere is van.
Nem tudom mások hogy vannak vele, de mi már féléve hordjuk őket a játszóházba, és hamar megszerették a többi gyereket, nekik nem okozott problémát a beilleszkedés...remélem az óvodában is így lesz.
Az öltözködés az kemény dió, a gyerekek azt szeretik ha egyformában vannak, mert mindig olyan kell amit a másik visel...
Dulcinea
Elnézést az ikergyerekes anyukáktól, később ifjúkorban, csak ikrekkel ne kezdjen az ember lánya!:):(
Dulcinea
@feketeözvegy: Így igaz:)) Összeesküvésben utánozhatatlanok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.