Ha szilveszteri bulit rendezünk, az a lényeg, hogy könnyen fogyasztható, de mégis finom ételekkel kínáljuk a vendégeket. A virsli nagy klasszikus ugyan, de talán unalmas már egy kicsit. Bátran készíthetünk más, kicsit komolyabb fogásokat is, ha megfelelő - kicsi - formába öntjük őket. A falatkákat így könnyű lesz megenni, és nem kell hozzájuk se kés, se villa.

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.