A top 10 parfümeladási listákat többnyire valamelyik sztár aktuális illatai vezetik. Úgy tűnik, hogy az emberek az illattól függetlenül is megveszik, csakhogy a kedvencük márkáját használhassák. De vajon mi az, ami tényleg befolyásol minket?

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@darwin:20,30-ra Bocsi, nem tudom mi az,vagy milyen az! Kicsit bővebben,köszike!
darwin
A szantál a legkedveltebb férfi illat.Kellemes megnyugtató,megbízható illat.Illóolajként jobban jársz vele,ha egy olcsó átlagos ,semleges férfi parfümbe rakod.Csak eredeti illóolajat vegyél,néhány cseppnél többet ne keverj hozzá,így saját egyedi parfümhöz juthatsz.
ila51
@Feraj49: Eredeti szantálfa illóolajból pár cseppet kis tejszínbe tenni , mert abban elvegyíthető , fürdővízbe belekeverjük , finom ellazító relaxálás után törölközés nélkül immár kész is vagyunk. Száraz , érzékeny bőrnek a legjobb ellenszer :))
Feraj49
@ila51: köszönöm,hogy segítettél! Kipróbálom !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.