Nem állítjuk, hogy a kocsonya a legdivatosabb étel. Pláne, ha nem urizálunk aszpikba bújtatott csirkével, libával, hallal, hanem bevállaljuk a disznóságot. Na, pont ettől lesz állati jó.
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
7 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Ahhoz, hogy ne legyen túl sok a lé, az én arányom: ahány köröm annyi liter víz. Ugyanis higítani könnyebb, mint sűríteni, a kocsonyának a fő alkotó eleme nálam a köröm.
Később már nem szabad vizet önteni hozzá, mert nem alszik meg.
Sokan citrommal eszik, én bepaprikázom.
És nagyon büszke alföldi parasztvolt.
Új hozzászólás