Szombat este elindult az idei eurovíziós versenydalt kereső műsor-sorozat az m1-en és a Duna World csatornán. Az első adás tapasztalata alapján a jövő heti biztosan jobban szól majd.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Most már hány ilyent csináltak és mind gyalázatosra sikeredett.Már a másik hozzászólásomban leírtam,Magyar bemutatón magyarul kéne énekelni!Vagy egymás után MAGYARUL ÉS ANGOLUL IS.Vagy az MTV tulajdonosa is angol,vagy Amerikai?
Őrizzük a Magyar nyelvet,a kormány csak Szlovákiában meg Romániában tartja fontosnak,idehaza nem ?
Dr. Felipe
Bóvli ország, bóvli televíziója de majd a fábry...
adrenalink
Hát úgy volt sz@r az egész, ahogy sejteni lehetett a kivéreztetett köz?tv-től, és ezen még a Kapócs Zsóka dekoltázsa sem segített! Ha ezek voltak a "legjobb" dalok, milyen lehetett a többi? A népszámlálóbiztos meg eldönthetné végre, hogy Philip, vagy Kálmán? Ne játssza a Ságvári Endrét!
darwin
@pofátlan: Lehet nálunk valaki hivatalosan Philip?Amikor van Fülöp.És még mi szidjuk a cigányokat a Pamelákért és a Rómeókért?Ez a szarkupac mennyivel jobb vagy értelmesebb?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.