A legnagyobb szervünk a bőrünk - a közelgő extrém hideg igencsak árthat neki. Adunk néhány tippet, hogyan védheti meg a bőrét! A hidegben könnyebben kiszáradhat a bőrünk, sőt a sokak életét megkeserítő ekcéma is gyakoribb. A száraz, irritál ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
@pictor: Nyilván a jégkockákkal teli vödröt:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Jobban járunk, ha hidratáló krém helyett bőrtápláló zsíros krémmel kenjük a bőrünket, mert a hidratáló a fagyást segíti elő.
Nekünk furcsa, de érdemes kipróbálni a fahéjas és a gyömbérporos teát, - ha hidegben hosszabb időt tartózkodom kint, akkor mindig ezt a teát csinálom megfázás megelőzése céljából - ezek fűtő fűszerek, a lehült szervezetet hamar felmelegítik és ilyen nagy hidegben jobb, mint a citromos tea.
Feraj49
@másvirág: 03.07-re: hosszú szárú jager gatyát kaptunk katona koromban,és a nagy hidegben használom most is. Nem szeretném ha "letörne" belőle,inkább "kopjon" mint fogyjon!
másvirág
@Sil: "SEGITS MAGADON" és a "minden6-ó is segiteni fog !(Most /pillanat nem érek rá !):-)
Dulcinea
@másvirág: Előtte, utána nem érdekes, de ha közben, az bizony kínos lehet.:))
Dulcinea
@pictor: Ha összekapnánk az a te hibád lesz:))
varrólány
@Feraj49: Nem szégyen az ha valaki fázik, ne tudd meg mennyi cicanadrág van rajtam ha hideg van. Még a farkas is fél napig rángatná le rólam ha meg akarna enni! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.