Hurghada — Romantikus szerelemnek indult, brutális rabszolgaság lett a vége Ny. V. egyiptomi kalandjának. A Tolna megyei lányt egy fiatal egyiptomi férfi szerelmes ígéretekkel csábította ki magához a hurghadai nyaralóparadicsomba, ám ott már teljesen másképp viselkedett az idegen helyre csöppent lánnyal.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@másvirág: Angyalom, ha a lábam nyomát aranyba öntöd, és imába foglalod nevem, akkor sem fog megérinteni daliás termeted:)) Készülj mert, a csábításod miatt, az én Don Quijotém megküzd veled, és jaj lesz neked az egész életed:))))
varrólány
@csikknorisz: Aki naiv, az internet nélkül is az! Csak a net mögött jobban el lehet rejtőzni, nagyobbakat lehet hazudni.
másvirág
Kardomba nem dölök ,az arany kell másra.Ha én nem felelek meg neked hajtsál
Sancho Panzára.
Mára a csábitás sörözés miatt elmarad .Addig Itasd meg a lovat,és a szamarat !
Ne keress bennünket ! A szélmalom sörözöben vagyunk .
Csóközön Don Quijote ,Sancho Panza,és Másvirág :-))
Dulcinea
@másvirág: Óóó, már te széltoló:))) Hát vigadni mész?, És elhagysz engem, szívszerelmed, és egyben gyenge nőt,mi több munkára kényszerítesz? Nem ezt ígérted, hát csak azért sem hat meg, sem a szálfa termeted!:))
sokanvagyunk
@másvirág: @Dulcinea: Hát, ennyit a nagy szerelemrül...
A lovat és a szamarat nem összeengedni ám! mert öszvér lesz belőle! csak itatni!!!
Dulcinea
@sokanvagyunk: Johannes úr, nem engedem össze girhes gebét meg a rozzant szamarat, inkább szélnek engedem őket:)) Ha közlekedjen lábbusszal ez a gaz!:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.