Ma délután a Corvin Bevásárlóközpontban a ValóVilág előző szériájából ismert Márki Zsuzsi megtámadta a Blikk újságíróját, Somogyi Nórát.

A történtek előzménye az volt, hogy az újságíró szombaton megjelent cikkében megírta, az egykori valóságshow-sztár egy vándorló erotika kiállításon dolgozik, azaz a testéből él – írta a Bors.

A bulvárlap úgy tudja, ennek rendezésére találkozót beszélt meg VV Zsuzsi és az újságíró, ami azonban rosszul végződött. A korábbi nyuszilány a plázában először szájon vágta telefonjával, - egyes szemtanúk szerint a pénztárcájával - az újságírót, aki a földre került, ám Márki Zsuzsa nem kegyelmezett, megrugdosta a vérző szájú nőt. A verekedő lány barátnője videót is készített az eseményről, amit feltöltött a Facebookra, ahol VV Éva lájkolta.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Hülye némber...ha ilyen sok a szabadideje, és ennyire unatkozik, elmehetne gulyásnak, szürkemarhákat terelgetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gaszpel
A bulvármédiának egy a fontos: a lapszám, a nézettség. Szinte az összes cikk címe félrevezető, a beltartalomról nem is beszélve. A bulvárújságírók az újságírás szégyenei, az újságírás legalja, ha tetszik ez nekik, ha nem. A cikkekért cserébe néha pofán verik őket a "hálás" delikvensek, ez a veszélye annak a sok sületlenségnek amiket összefirkálgatnak. Ők tudják megéri-e nekik. Ahogy a bulvárt elnézem, biztos megéri nekik, mert szinte válogatás nélkül, naponta telehordják minden sz.rral...
Az én "kedvencem" amikor kiszel tüncike minden megmozdulását a képembe tolják szinte naponta úgy, hogy már a Tünde név hallatán vakarózni kezdek...Megtudhatjuk, hogy bálba ment, ki a gyereke apja, ki nem az, miért nem örökölhető a doktori cím, hol nyaralt, mit evett, milyet produkált tőle másnap stb. stb.
keresztapa
@gaszpel: Ez az a fals hír amit a másról mindent tudni akarok, de ha én érintett vagyok akkor az tabu, teszik ezt a csámcsogók, akik magukkal nem tudnak mit kezdeni, de mások s----t- szapulják attól függően hogy már az ő s- - - - e senki nem kíváncsi, még akkor sem ha tiszta. Ebben az a hölgy újságíró sztár de lealkonyodóban van a verés után, most már vert újságíró, azzal viszont a szakma szégyene, átlépte az elfogadottság érték rendjét.
senkifia68
Szerintetek melyik keres többet? Mert eléggé rokon szakmákban dolgoznak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.