Azzal nyilván mindenki tisztában van, hogy a magazinok „10 tipp, amivel őrjöngő szexgépet csinálhatsz pasidból”, illetve a „7 tuti fogás, amitől csak téged akar majd” és hasonló címekkel ellátott cikkei legfeljebb szórakoztató céllal íródnak, semmi esetre sem azért, hogy ezeket aztán tényleg kipróbáljátok. Akinek gond van a szexuális életével, az nem ezzel oldja majd meg, akinek pedig rendben van, az kitalálja magától is, mit akar. Az a gondolat pedig, hogy a jó szex úgyis a fejben dől el – bármennyire is igaz – sovány vigasz azoknak, akiknek nagyon hiányzik mindez, csak nem tudják, mi a baj.

Forrás: cotcot.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@Fater59: 11:45 Szerintem megmagyarázhatatlan , sosem lehet tudni mikor, mitől lesz erős vágy.
Főleg nőknél, meg se próbáld érteni! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
@Dulcinea: Bocs a férfiak feje nem fáj, mert mielőtt megfájdulna iszik valamit! Feltétel nélkül szeretni csak a gyerekeinket, szüleinket, kutyánkat na és még a nőket amikor szerelmesek vagyunk!
palika
@varrólány: Ne gondolkozz, mert az a legnagyobb bajuk a nőknek, amikor kisütnek valamit! Általában mindig a férfi kárára, lehet hogy csak mi hisszük ezt, de ezt hisszük! Úgyhogy ami a sziveden az a szádon!:--))
Dulcinea
@palika: Erről beszéltem, de vonatkozik a szerelem után is, mikor már éveket töltetek el együtt. A feltétel nélküliség főleg arra az időre vonatkozik.
palika
@Dulcinea: Természetesen Drágám! Ez így igaz, az összetartozás művészetét nem mindenki ismeri, sajnos! De sajna most mennem kell, jó volt veletek beszélni, puszillak benneteket! @varrólány: @Kutyafüle: @Dulcinea:
varrólány
@palika: Igen igazad van, bizonyos kor után már amúgy is nehezebben megy a gondolkodás! :-)
Megfogadom a tanácsodat, iszom szavaidat! .))
palika
@varrólány: Heles! A nő feladata, hogy a férfi szavait lesse és teljesítse minden kívánságát! Tehát a jó sex nem az ágyban dől el! Ezt most mi is bebizonyítottuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.