Lázasan próbáltak a héten az Eurovíziós Dalfesztiválra döntősei, hogy szombat este mindenki a legjobbat nyújtsa A Dal döntőjében, a tét ugyanis Magyarország képviselete Bakuban. A Compact Disco képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon

Forrás: doily.hu
Feltöltő: roberto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Harmatgyenge dallam, és hangszerelés. Egy melankó tucatzene. Jó, ha 18.-20. lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gondola
Amennyiben részt veszünk egy nemzetközi zenei versenyen,akkor számomra elengedhetetlen az,hogy magyar motívum legyen a dalban. Magam egy darab magyar motívumot nem találtam ebben a dalban, az énekes már kétszer nem tudta hibátlanul elénekelni a számot, vagyis hamis volt, tehát megbízhatatlan. Caramel sem magyaros, de legalább jó hang és nem hamis.
verőce21
Zúzzanak rendesen, azt kívánom nekik!

(De én a "félőrült" Tóth Gabit szívesebben láttam volna győztesnek, mert ilyenekre vevők most mindenütt.)
adrenalink
@darwin: Bocsi, de a Nox tuti nyerő lett volna, ha a 2. fordulóra nem azzal a hülye számmal állnak elő! Utólag el is ismerték, hogy ők tolták el...
Dr.luigilongo60
Szerintem nagyon gyenguska ez a dal, bár Wolf Katit nem kedvelem, a tavalyi dala nagyon ütős volt, méltatlanul végzett olyan hátul.
Ez a verseny tényleg nélkülözi a szakmaiságot, de a magyar döntő is.
Disznópofa
Ez el fog veszni a többi dal között...
csikknorisz
Nekem is a Nox tetszett a legjobban az eddigiek közül. Az angol nyelvet meg nem tudom, minek kell erőltetni. Anyanyelven előadott számokkal is lehet sikert elérni. Eddigi legjobb helyezésünket is magyarul értük el (4.). SŐT! Én kimondottan utálom ezen a versenyen az angolul előadott számokat. Sokkal jobb, sokkal titokzatosabb egy más nyelven előadott zenét hallani. Az angol világnyelv, rengeten ismerik. A dalszövegek klisészerű laposságát az adott nyelvet NEM ismerő ember számára feledtetni tudja, ha NEM ÉRTI. Hogy az egyes nyelvek eltérő dallamosságát, zeneiségét már ne is említsem. Ne egy kaptafára készítsünk már mindent, basszameg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.