Napi szinten foglalkozik az öngyilkosság gondolatával Paudits Béla. A gyógyíthatatlan gerincbetegségben szenvedő színész 52 ezer forintos rokkantnyugdíjából tengődik, és már lakását sem képes elhagyni.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hopppá
Sok-sok kérdés megfogalmazódott bennem. Hol vannak a kollégák?, lánya? Emlékszem mikor nagy hévvel Kanadába ment (nősült). Igen az ember ott rontja el az életét, ahol akarja. Sajnálom a művész urat, sokra vihette volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@Kutyafüle: 17,43-ra. Akkor ez nem szociális otthon,hanem szálloda,szociális otthonnak álcázva !/Gondolom az állami támogatást is kap az intézet !Ez a világ egyik legjobb üzlete.
Ha 8 milkó éves 5% kamata évi 400 000Ft.+ a havi 90 000Ft.+ az állami támogatás.Emberek a " szoc.otthonon "kívül sokkal kevesebb pénzből K E L L megéljenek. És még Matolcsi szerint 48 ezer Ft.-ból meg lehet élni.Próbálja ki!!!
Dr.luigilongo60
@Kutyafüle: A nejem egy szoc. otthonban főnővér, az ellátásért havi 97 ezret kérnek, beugrót nem kell fizetni egy fillért sem.
csikknorisz
Paudits kb. tizenvalahány éve sirattatja magát. Ásítós szmájli nincs?
gugu45
2007. ben egy stroke követkerztében én is mozgásképtelen lettem.
EZT MIÁÉRT NEM ÍRTÁK MEG???
Az ujdságíró figyelmébe:
A hír az amit el akarnak titkolni. Minden más reklám!!!
Aki felmászott a lánchídra, turulra stb. az még senki nem gondolta komolyan, hogy öngyöilkos lesz, csak fel akarta hívni a figyelmet nmagára. Na ilyen Béluska is.
Kutyafüle
@Feraj49: Bizony, bizony, így ahogy mondod! Ez a téma is megérne egy misét. Itt is előfordulnak igen szélsőséges példák.
Nekem szerencsére nagyon pozitív tapasztalatom volt, volt egy időszak, amikor segítséget kértem egy otthontól.Ma már nem élnek a szüleim, de időnként még visszalátogatok az otthonba, hogy mi újság van? Cseresznyeérés idején.
Persze vannak engem is ledöbbentő információim.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.