A fideszes képviselő szerint a minimum kritériumnál jóval nagyobb taglétszámmal fognak megalakulni. „Legkevesebb 7 ország, legkevesebb 23 európai parlamenti képviselője kell, hogy egy politikai frakciót létre tudjon hozni. Azt tudom mondani, hogy ez garantált, hogy ez a kritérium teljesül” - mondta Deutsch Tamás a Hírtv-nek. A Fidesz képviselője szerint már a jövő héten létrejön a Patrióták Európáért nevű frakció. Azt mondta, hogy a minimum kritériumnál jóval nagyobb taglétszámmal fognak megalakulni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tompika biztos benne???

mit mondjak magában a létrejöttében eddig nem voltak komoly kételyeim, de Tompika magabiztossága megingatott

„Legkevesebb 7 ország, legkevesebb 23 európai parlamenti képviselője kell, hogy egy politikai frakciót létre tudjon hozni. Azt tudom mondani, hogy ez garantált, hogy ez a kritérium teljesül” - mondta Deutsch Tamás a Hírtv-nek.

Nos ami azt illeti Tompika mondá erősen kétségbe vonja a dolgot, de van itt komolyabb „gond” is. Az egyik legfontosabb érv: „arra van esély, hogy a francia választások után a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés még beszállhat.”.
Nos ha erre számítanak, arra azért ne fogadjanak túl nagy pénzben Marine egy nagyon okos nő! S ha mégis; akkor simán lenyeli!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nem ostoba csak ócska sztalinista bunkó!! =))

Babarczy Eszter, igen az a Babarczy: Nem hiszek az ostoba Fidesz-szavazó mítoszában

A derék telex.hu-ban osztja az észt, zavaros tele önellentmondással, a csúcs miközben a fentieket „megtévesztett, leépült falusi” –r is kikéri, mert szerinte „A választóknak megvan a magukhoz való eszük, el tudják dönteni, milyen problémában ismerik fel a saját problémájukat.”!! =))
S aztán:
„Az Orbán-kormánynak van elképzelése a magyar kapitalizmusról. Van jövőképe, van víziója: egy erős, politikai és gazdasági mozgástérrel bíró ország, amelynek kiemelt kapitalistái pozíciókat tudnak foglalni a környező országokban, és talán még a mag-Európában is, s amely újraiparosít, kerül, amibe kerül. A munka társadalma, amely növekedésre hajt. Ugyan a növekedés mostanában nem jön össze és egyébként is van az egésznek egy enyhén sztálinista íze, úgy tűnik, a fél ország megvette ezt a víziót. Ugyanakkor ez az erős ország nem elsősorban képzett emberekre támaszkodik, nincs szüksége magasan képzett tömegekre, ellenkezőleg, a magasan képzett tömegeket potenciális ellenfélnek tekinti.”!!! =))
balos
Ha 1 drógos pöcs ezt állítja,akkor a kultúrha fölénye megingathatatlan a nemzethy felfújtjaiknál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.