A 21. század gyerekei számára már túl brutálisak és rémisztőek a klasszikus Grimm, Andersen és más gyerekmesék. Egy tanulmány listába szedte a 10 legdurvábbat.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Tiszteljétek a gyermekeket! Nem szabad őket kocsmába vinni... :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Zsoel : részemről ez egy igazán baráti jó tanács, hiszen azonos hangszer kedvelői volnánk. Tehát: arra nagyon vigyázz, hogy az orgona alapvetően egy magányos előadót csinál belőled, mindenkiből. Egyedül vagy egy néha kicsiny, máskor meg egy nagy, sokszor iszonyú méretű hangszerrel szemben! És akkor még ott van az a zenemű, amivel meg kell birkóznod! Ha ez sikerül, akkor nyert ügyed lesz, amit tiszta szívemből kívánok neked! Ez csak egy öreg kommentelő tanácsa, nem pedig egy Kőlcsey - féle Parainesis...Sok sikert...
silber13
@Zsoel : igazán nincs mit, talán lehet, hogy nem is kellett volna írnom... Nekem már nem való orgona, bőven elegendő lenne egy régi G. Silbermann építette hangszer!
silber13
@Zsoel : nem lennék nagy igényű. Orgona helyett egy eredeti Silbermann zongora is jó lenne.
Zsoel
@silber13: Igazán filléres vágyaid vannak. :)
silber13
Mondtam, nem vagyok nagyravágyó! :-)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.