"Én úgy vagyok vele, hogy amint megszültem, azt akarom, hogy csinálják meg a has- és a mellplasztikát és a zsírleszívást is"

Forrás: Dívány
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hopppá
Nem értek egyet azokkal a nőkkel, akik szülés után rohannak plasztikáztatni magukat. Sporttal, étkezéssel ugyanúgy formába lehet hozni a testet, nincs mellékhatása, sőt erőt és egészséget ad.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nikita
@Hopppá: Teljesen egyetértek veled. Az a normális, ha magunktól, a saját erőnkből és az egészségünk érdekében hozzuk formába magunkat. Ehhez nem kell kés alá feküdni és elcsúfittatni a testünket.
Rézangyal
Én is egyetértek veletek.Természatesen vannak olyan testi hibák, amelyeket érdemes korrigáltatni. Pl: elállva lobogó, elefánt fülek, nagy, kampós, görbe orr, nagy fogyás után kialakuló lógó hasfal, üres zacskóvá töpörödöt mellek.
De, amikor valakinek pusztán az a problémája, hogy nem úgy néz ki, mint az abszolút aránytalan és ronda Barbie baba, nem olyan feszes az arcbőre, mint egy indián törzsfőnök dobján a bőr, csontos mejjekasán nem lengedezik két pamelaandersonos lufi, akkor sajnálom nem, és nem tudok velük egyet érteni. Egynő értéke nem áll arányban a melle nagyságával, sem egyéb külső paraméterekkel!
Vagy tud vonzó és kedves lenni saját erőből, vagy nem. Ha átszabatja magát, plagizál, mint skiccpaja. Az már nem ő lesz többé. Nagyon tisztelem és becsülöm azokat a nőket, akik saját erőből oldják meg a problémákat, elmennek úszni, tornázni, jógázni, bármizni, tehát tesznek azért, hogy a testük, állóképességük metgvátozzon, javuljon. Minden más csak önámítás. Szerintem.
Némó Matróz
Az én párom nem nyerne szépségversenyt az biztos!
De nincs az az átszabott "szépség" akiért elcserélném.
Ő úgy szép és jó (anyukája gyermekeimnek) ahogy van.
Akinek nem tetszik azt meg a traktor után kötöm a tárcsák elé:)
soljanka
@Némó Matróz: büszke lehet a feleséged rád! Gyönyörű, amit írtál..
Levendula
Másfél millióból...
Akkor ez a cikk azokra a pipikre vonatkozik, akik tehetős ürgékhez mentek feleségül, vagy azokra, akiknek a párja havi 47.000.- Ft-ot keres?
nyanya001
Az ilyen mű nőknél az agyleszívás jelei mutatkoznak de az
nagyon !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.