Budapest - Szépen csurran-cseppen a parlamenti fizetés mellett is az országgyűlési képviselőknek. A 386 politikusból 256-an számíthatnak rendszeresen mellékes jövedelemre. Ők összesen havi 153 milliót vágnak zsebre, vagyis évi több mint 1,8 milliárd forintot.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Marcus Hibiscus
"Az igazi bűnözők nem tetoválásokat viselnek,hanem öltönyt."

(vagy valami ilyesmi)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
@labos: 1.8 milliárd és 1millió között van egy kis eltérés!!
Se baj csak kormányváltáskor, fideszes elvtársaknak, szavazóknak se munkájuk se pénzük se legyen!!
labos
@orogordog: van bizony ,de akkor tekerjük tovább, 840000 Ft-t 1 ember keres egy év alatt minimálbérrel, de ha megszorozzuk 256-val mert ugye ennyi politikusról van szó a cikben, akkor már 215milliot kapunk. ha igazán szemétkedni akarunk a statisztikával akkor, megnézzük nyugdíjig mennyit kapna 256 ember , átlag 38 év munkaviszonnyal, akkor 8,17 milliárd jön ki. Tehát ez alapján, ha csak az utolsó értékeket nézzük, akkor ki lehet jelenteni, hogy a minimálbéresek túl vannak fizetve a politikusokhoz képest
Félreértés ne essék én nem védem a politikusokat, csak az ilyen hangulatkeltés miatt kitalált cikkektől hányingerem van, valamit a sok csaló, hazug politikustól is
vukkocska
Értem én, hogy rengeteg pénz marad a parlamenti képviselők zsebében, de ehhez miért Gyurcsány képét kellett feltenni? Az a maroknyi mszp-s valószínű alig érintett az ügyben. Nem kellett volna Lázár, Orbán, Navracsics, Kövér, vagy akármelyik képét odatenni. Nagyon nagy mumus ez a Gyurcsány még mindig. :) A pecsenyéjük sütögetését is vele akarják lenyeletni.
orogordog
@labos: Nem jó a számtan!

nettó 69000ft a munkás, a leggyengébb politikus is 1500000ft tisztán. 21,73 szorosa a semmiért mert az állam adósság és a munkanélküliség egyre csak növekszik, növekszik és növekszik. Akkor magukat miért is nem szorítják, úgy a tisztességes 300000ft-ra?
Mivel 47000ft-ból is meglehet élni!
gugu45
Akik külföldön dolgoznak (jobban keresnek mint a magyar átlag), azok fizessenek szolidaritási adót. És akik Magyarországon (na nem dolgoznak) csak jobban keresnek mint a magyar átlag (OGY képviselők, politikusok. csókosok stb azok ne fizessenek???
Vagy úgy vannak vele odafönt, hogy mit akarnak ezek e külföldön jól keresők, megközelíteni a mi életszínvonalunkat??? Na azt nem engedjük maradjanak csak "odalent" Amiból gyarapodhatnának azt el vesszük tőlük. Nincs szükség középosztályra!!!
Némó Matróz
@gugu45: Te miért nem mégy ki?
Nem beszélsz nyelvet vagy semmilyen szakmával nem rendelkezel?
Hogy abba a márianosztrai ménkűbe lehet valaki ilyen ostoba mint te?
Miért fizessen az aki elmegy mert ez a náci ideológiába hajló kormány elüldözi, a maradók még ebből is hasznot húzzanak?
Ló faszt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.