A házasságkötés nagy, ünnepélyes esemény, ahol két ember, jó esetben egy férfi és egy nő, megfogadják, hogy örökkön-örökké… satöbbi. Aki már volt esküvőn, az ismeri nagyjából, hogy mire megy ki a játék, nagyrészt arra, hogy a két delikvens ország-világ előtt hivatalossá tegye azt, ami eddig is mindenki tudott, csak épp nem volt róla állam által elismert bizonyítvány. A szerelemről. No, de félre az iróniával, szép dolog a megpecsételés, a kinyilatkoztatás, aztán amikor jön a baba, az még nagyobb öröm, pecsét, összetartó erő… vagy nem?

Forrás: naplapok.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

B.K.
semmi szükség rá. mármint a papírra.
B.K.
@lilaliba: hát ezt meg miböl gondolod? :)
lilaliba
@B.K.: Onnan, hogy a férfiak tudják ezt ilyen lazán felfogni. Sokkal több házasságellenes férfival találkoztam, mint nővel. Egyébként az én házasságomat már semmi nem mentette volna meg, szóval a tippek nem nekem valók, de attól még érdekelne, hogy vajon mit ronthattam el. Amit ebből a cikkből nem tudtam meg. Talán a következőkben találok "valami hasznosat".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.