Megfagyott a levegő a gyerekzsivajtól hangos gerlitzeni sípályán. A tanulólejtőn egy 12 éves magyar kislány, Krisztina nem tudott lefékezni, a jegypénztár falának csapódott, és életét vesztette.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
Sajnálom a kicsi lányt borzasztó tragédia! Részvétem a családnak!
szaboria1
Én azért firtatom vajon mennyire voltak felkészülve a kísérők , mert amikor én tanultam az oktató csak velem foglakozott és nem egyszerre engedte el a csoportot.
A családnak részvétem.
almalibre
A leghülyébb ötlet osztálykirándulásra. Nem az első eset, volt egy ismerősöm, aki ugyan túlélte, de hónapokig feküdt egy hasonló baleset után. "szaboriához" csatlakozva egy oktató nem tud egy egész osztályra figyelni, és nem minden gyerek őstehetség, nem beszélve arról hogy egy kiránduláson a gyerekek fegyelme is kisebb még a szokottnál is.
Ezen kívül tényleg érthetetlen miért nincs a pálya végén valami fékezőmű...
editgy
Részvétem a családnak!
A mai gyerekeket szánkózni is rosszul tanítják meg a szülők, hát még síelni!!Sajnos, ennek szemtanúja is voltam. Nem elég levegőre küldeni őket és a lejtőn elengedni, a megálljt és tanítani kell. 40 évvel ezelőtt nekem nem profi síoktató a Hargitán a megálljt egyszerű guggolással oldotta/tanította meg.Ez a kézenfekvő ötlet többször mentett életet !!
2astalavista
Krisztit születésnapi ajándéka ölte meg - ez a cím azt sugallja hogy kb egy krokodilt kapott -.-"
taglo
Téged firkász ,meg a hülye dumád fog megölni !Lelki ismeret furdalást generál a szülőkben, az idétlen cikked !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.