Hiába hagyhatta el a börtönt Stohl András, a büntetett előélethez fűződő hátrányoktól nem mentesült. Éppen ezért nem lehet közalkalmazott, így szeretett Nemzeti Színházának sem lehet társulati tagja.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Pedig tele volt az újság vele,hogy visszavárják!
silber13
A Nemzeti magas ívben lexaeja a jogszabályokat! Pont Alföldi ne tenné?! Majd alkalmazzák, mint meghívott vendégművészt, szigorúan egy előadásra! Aztán még egyre, még egyre... Már nagyon várom, mikor csinálnak belőle Nemzet Színészét?
véderő
Legalább élvezheti a sittesélet előnyeit, ez a bűnöző.De egyébként is egy börtöntöltelék ne játszon a Nemzetiben,még ha a főbuzi a barátja.
DR.somosi
@véderő: te egy ostoba barom vagy. bűnözönek nevezni azt aki részegen addig feszitette a húrt amig tönkretette saját életét , a családjáét ,és végül börtönbe került?
te még nem láttál bűnözőt. neki ez az 5 hónap annyi volt mint egy BŰNÖZŐNEK 10 év.
sajnos elvakult tökfej vagy aki soha nem fogja megérteni miért bűnhődött meg töbszörösen is , pedig nem bűnöző. te biztosan soha semmit nem csináltál még rosszul.
véderő
@somosi: Remélem ha kocsiba ül legközelebb ,betépve valamelyik hozzátartozódat meszeli el.Ha nem Stohlnak hívnák , hanem simán csak Szabónak, vagy egy Kovácsnak akkor is bőszen védenéd?
Egyébként meg az a barom aki először réklit húzott rád.
Némó Matróz
@somosi: Bizony a becsületes többség szemében bűnöző az aki szándékosan betépve holt részegen ül autóba!
Én bizony szándékos emberölési kísérletért bevarrtam volna 5 évre azaz hatvan hónapra és feltételesen sem engedtem volna ki.
Ez az ember jellem-gyenge, alkoholbeteg narkós!
Aki hallgatja a cukrász utódját Dr. Zacher Gábort az tudhatja, hogy ő meggyógyulni nem tudhat ebből a betegségből és potenciális gyilkos jelölt!
Jobban hiszek a dokinak mint az Ancsikát börtönbe juttatni akaró szemétnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.