A magyar celebek egy jelentős része nem titkolja, tartalékaikat élik fel, ugyanis fellépéseik az utóbbi időben felére csökkentek. Általános vélemény, hogy nemcsak a gazdasági válság miatt kerültek bajba a magyar művészek, hanem azért is, mert egyre kevesebb a rendezvény és túl sok az előadó.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
És mi van a sok jogdíjal???

Hogyha a művészek nem tesznek ellenük semmit akkor bizony bezár a bazár és muszáj lesz DOLGOZNI.

Persze a tehetségesek úgyis fent maradnak a felszínen és sikeresek lesznek!
Kutyafüle
@wadnarancs: Túl sok a hitvány celeb műsor a TV csatornáin, így sok szereplési lehetőségtől elesnek. Sokszor már csak régi, retró műsorokat ismételgetnek, újak meg nincsenek. Te nem ezt gondolod?
wadnarancs
@Kutyafüle: Én azt gondolom ,hogy nem nézek tévét! Néha a családi beszélgetésekkor előkerül a megasztár az xfaktor meg ilyen kultúrműsorok és amikor megkérdezem ,hogy "de miért nézed?" akkor mindig jön a válasz: mert nincs más.

Tudom ,hogy teljesen más a rendszer ma mint régen ,de akkor is a tehetségek mindig is fönt maradnak majd..Legjobb esetben operákat adnak vagy kitudja.Még azzal is kiegyeznék ,hogy a régi BBC technika újra taroljon. elsötétül a képernyő MINDENHOL és esete 7 és 8 között a szülők a családdal foglalkoznak.(ez régen volt így ,hogy az anyukák a gyereket felkészítsék a lefekvésre.) Valószínűleg a népesség fogyása is lassan elkezdene apadni a tévézők körében mert ugye mi legyen most 1 óráig:))

A retró műsorral nem is lenne baj mondjuk egy csináljuk a fesztivált ismétlésért még én is bekapcsolnám a tévét mert ott nem Kiss Kancsó volt a saját 2 soros angol nyelvű "ricsajával" hanem mondjuk Péter Szabó Szilvia akinek gyönyörű hangja van.
feketeözvegy
a celebek nem baj ha elvéreznek..az igazi művészekre pedig mindig szükségünk lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.