Írásunkban a nagy sikerű könyv szerzője, Raymond Avery Moody amerikai tudós és kutató munkásságát mutatjuk be, aki elsőként kezdte el tudományos keretek között vizsgálni és bizonyítani a halál közeli élményeket.

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: balage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@sziráki ágnes: Kérdés, hogy tudnál-e hinni egy olyan személynek aki átélt már ilyesmit!?
Mert vannak élnek közöttünk olyan emberek, talán többen is, akik megtapasztalták a halálközeli élményt, ám csendben hallgatnak róla! Hallgatnak mert amikor beszéltek erről a környezetük nem hitt nekik, és még ki is nevette őket! Ezért inkább csendben hallgatnak! A tudósok meg mint tudjuk csak a kézzelfogható fizikális magyarázatokat, hajlandóak elfogadni!
sza
@Dulcinea: Te már találkoztál ilyen emberrel?
Dulcinea
@sziráki ágnes: Kedves Ágnes, a kérdés még midig az, hogy hinnél-e egy ilyen megtapasztaláson átesett embernek? Hidd el nem okoskodni akarok, de tudom, hogy anyagi világban élünk, és mindenre kézzelfogható fizikális magyarázatot keresünk, és nem minden esetben, vagy egyáltalán nem tudjuk, akarjuk elfogadni azt ha valamire nincs magyarázat! Pedig vannak dolgok amelyekre nincs magyarázat.
sza
Velem ilyen még nem történt, de ez nem azt jelenti hogy nem hiszem el .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.