Csak Dundikán múlik, hogy mikor jöhet a második baba. Majkával első közös gyermekük, Marián épp most öt hónapos, de a fiatal szülők nem bánnák, ha hamarosan lenne egy kistestvére. S bár Dundika is nagyon szeretne még egy babát, mégsem kizárt, hogy Majkával ellentétben várna még egy kicsit.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Marcus Hibiscus
@bandolero: Azér hős ,mer a villába ő volt a menő csávó és a Dopeman csinált vele egy számot.Ettől ő akkora utca hős lett hirtelen,hogy saját maga kezdett zenélni :) Persze csak annyira saját maga,amennyire a Kicsi Tyson és társai miatt meghallgatta valaki a hiteltelen zenéit :)
Atha
Már a huszadiknál kíne tártáni tezsvírek. ...és a tradícijáóóó???
Dulcinea
Kíváncsi lennék, hogy mit ért az alatt, hogy dolgozni?
töky
Segítenék is neki, hogy megfoganjon.
bandolero
Hu ha mi ciganypurde hos lett Magyarorszagon,de ezek a hosok egyaltalan kik?ha meg kellene mutassak milyen csaladi hazba nevelkedtek egyikuk sem dicsekedne azzal,ezek a putrihanyadekok mindenuve befurkesztek magukat,mindjart nem lehet talalni egy tisztesseges musorvezetot egyik csatornan sem.Az egyik musorban azt allitja ez a "hos",hogy o gorog szarmazasu.En hamarabb vagyok Mikadonak rokona mint o gorog.Egy agytekervenye van,es az is olyan egyenes mint a zsilett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.