A kávékultúra sokszínűségébe enged bepillantást a Kreatív kávéfórum elnevezésű rendezvény e hét végén. A rendkívül népszerű „fekete leves” elkészítésének, fogyasztásának számos módja elterjedt hazánkban is. Mint azt Tóth Sándor, a Magyarországi Baristák, Kávéforgalmazók és Kávéházak Egyesületének elnöke az MNO-nak elmondta: e sokféleségben kell törekedni arra, hogy hazánkban minőségi kávét kapjanak a fogyasztók.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.