Oslo – Három összenyitott cellából álló, csaknem kilencven négyzetméteres „lakosztályban" várja hétfőn kezdődő tárgyalássorozatát a norvég mészáros.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Atha
Azt gondoltam hogy a Norvégeknek ennél azért valamivel több eszük van.
Csak idő kérdése mikor fog rajongókat találni vagy mikor kap egy műsort.
Gondolom idővel még szobrot is emelnek majd neki.
Az áldozatok hozzátartozói meg le vannak szarva.
Degenerált világ ez, nem is érdemes másra mint a pusztulásra.
Dulcinea
Furcsa beteg világot élünk! Egy tömeggyilkos, aki szabadságharcosnak vallja magát, luxuskörülmények között él. Az egész életét tisztességgel becsülettel végig dolgozó ember, meg az éhbérből tengődik.
Kutyafüle
@Atha: Attól tartok, ez a tárgyalás egy jó sóműsor lesz, ahol ez az agyament előadja az ő agyament nézeteit. Szerintem erre játszik rá, tele lesz a világ sajtó az agyament nézeteivel. Másképp nem tudom magam kifejezni, csak úgy, hogy nagy propagandát sejtek az ő részéről.
Nem, nincs több eszük a norvégeknek.
Dulcinea
@Kutyafüle: Máris egy sóműsor az egész, mi több életvitel reklámozás, ami arra hívja fel a figyelmet, ha luxuskörülményekre fáj a fogad, és úrként akarsz élni életed végéig, akkor gyilkolj. Lehetőleg a tömeggyilkosságot válaszd mert akkor börtönben nem csak lakosztályt kapsz, de még gardedámot is aki kiszolgál. Hát nem egy beteg világ ez kérem?
Don Marcus Hibiscus
Más: a "tetszik" gombot "egyetértek" gombra kéne cserélni.Egyrészt ordítóan fészbúk koppintásos,másrészt több mindennel értek egyet,mint ami tetszik.
:)
pg001
@Don Marcus Hibiscus: És hasznos volna egy "nem tetszik" vagy "nem értek egyet" gomb is.
varrólány
@pg001: Volt már" nem tetszik "jel.
Vagy legyen tapsolós meg ökölrázogatós is?:-))
gergely
Amúgy nem rossz hely az a Norvégia.Ott nincsenek ilyen hazaáruló féreg politikusok,mint nálunk.Sokkal normálisabban vezetik az országot.Csak hát ott az a kurva nagy demokrácia.Erre a rohadékra külön törvényt kéne hozatni és felakasztani a főtéren és közvetítené a tévé.Mindjárt nem vigyorogna a faszkalap.
Kutyafüle
@Don Marcus Hibiscus: @pg001: Január elseje óta változott meg a vélemény nyilvánítási lehetőség. Azelőtt volt egyetértek és nem értek egyet, valamint pontszámadási lehetőség.
Ennek a formának az a hátránya, hogy így minden kommentelő elfogadottnak gondolja azt, amit leírt. Csak akkor van lehetőség ellentmondani, ha személyesen írsz neki.
Don Marcus Hibiscus
@Kutyafüle: fene tudja,pedig jártam ide idegelni is régebben :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.