Budapest - Nemcsak a Barátok közt és a Heti hetes szereplőinek, de az X-Faktor mentorainak is visszavesz a béréből ősztől az RTL Klub.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisokka
Szerintem inkább az a röhej, hogy Paula Abdul ugyanezért megkapta a 12 millió dollárt. Nem sajnálom tőle, nem is erre térnék ki, hol érdekel engem mennyit kap...Viszont akik jelentkeznek a magyar változatba, nem gondolkodnak el egy kicsit, hogy mennyire nem ér szart se ez az egész?
Mondjuk külföldön ugyanaz a helyzet, hiába a műsor, produkció, esetleg jó énekhang, ugyanúgy mint itt nálunk, még a győztesek is hamar eltűnnek a süllyesztőben. Mehetnek haknizni még 1-2 évet, aztán a kutyát nem fogja már érdekelni, hogy mit hol és mikor nyert meg. Hol van az a csúnyácska nő az operahangjával(a nevét elfelejtettem)? Se híre, se hamva. Addig megy csak a felhajtás, amíg nézettsége van az ilyen műsoroknak, utána mindenkinek azt mondják, hogy viszlát!
Itt egyesegyedül a zsűritagok járnak jól, kapnak pénzt, meg egy kis hírverést maguknak, a többi mehet a kukába. Innentől felesleges arról beszélni, hogy kinek mennyire csökkentik a fizetését, mert nem arról szól. Paula Abdulról se lehetett vagy 10 évig hallani, amíg nem lett zsűritag, aztán most ismét beindult neki a szekér. Erről szól az egész, nézettség a csatornának, hírverés a zsűritagnak, onnantól a zsűri pont leszarja mennyit kap.
Don Marcus Hibiscus
Én egy forintot nem adnék erre a műsorra.Mi a fészkes fenének ennyi szuper tehetség(-nek nevezett karaoke király :) )? Aki eddig tehetséges volt,az ha tudta és akarta kamatoztatni,akkor kamatoztatta,ha nem akkor nem.Mondjuk ez sem annyira kamatoztatás,mert 1-2 hónapig elmegy a fanatikus rajongók miatt (hogy lehetnek fanatikusai az ilyeneknek?...). Utána meg sehol semmi.És aki Máté Pétert akar hallgatni,az úgyis azt fogja és nem azt a kiscsávót,vagy kit. vagy ha már "Ki mit tud",akkor csakis saját dal,saját zene saját minden.Mert ennyi erővel én is lehetnék gengszter rapper,mert mikor be van gyulladva a torkom,akkor olyan kicsit hörgős a hangom,mint a DMX-nek és egy lassú számát(We Right Here :) ) talán elő tudnám adni. :):):):)
overdose
@Bástya Elvtárs: fejenként 10 milla.
nagy tamara
Ennek az összegnek a tizedéért is bárki lelkesen vállalná a mentorok kutyanehéz feladatait -és meg merem kockáztatni - értene is hozzá legalább annyira, azzal a különbséggel,hogy a hétköznapi emberekbe több emberség szorult.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.