Két órán belül két bűncselekményt derített fel Henceg, a csörnyeföldi körzeti megbízott németjuhász kutyája. Először a becsehelyi nyúltolvajokat fülelte le, legendás szimatának köszönhetően a borsfai fémtolvajok kezén is hamarosan kattant a bilincs.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
Jó tudni, hogy van köztük olyan is aki érti a szakmát!:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@silber13: sorry, de folyt. köv:
Tehát " legendás nyúlpaprikás készítése az 1800as évek végén Tersánszky receptjei szerint, korabeli nyulak egyetemes jóváhagyásával"
jancsipapa
Ez azért van ,mert nem úgy mint a rendőrök a kutya akar.És mert rasszista.
ila51
Bementem a hivatalba , hogy szociális segélyt intézzek a kutyámnak.A hölgy az ablaknál azt mondta , hogy kutyák nem kaphatnak segélyt.
Megmagyaráztam neki , hogy a kutyám lusta , fekete, munkanélküli , nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szekszuális molesztálásér , több kölke van szerte a városban. Szerte piszkít a parkban , ételt lop , adót nem fizet , azt sem tudja ki az apja...
Hétfőn megyek a pénzért :))
silber13
@ila51: ne is haragudj, de vártam, nagyon vártam a sztori csattanóját: mikor a hölgy azt mondja: tehát segély magának nem jár, sem alanyi, sem állítmányi jogon. Ez a szöveg elvárható egy valamire való ügyintézőtől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.