Budapest - Damu Roland (38) nemcsak verte menyasszonyát, Jucikát, hanem a pénzéből is kiforgatta. Lelkileg és anyagilag is kihasználta, ami még inkább padlóra küldte a nőt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@silber13: Csillagom nem értem én ezt sehogy sem! Hisz valahol azt olvastam, hogy a Jucika anyukája a kapcsolattartó! Ha így van akkor meg mire fel ez a felhajtás? Akkor most miért panaszkodik a pénz miatt?
silber13
@Dulcinea: tudod Dulcika, már nekem is oly magas ez a story, miként csirkének a zsiráf itató!
Dulcinea
@silber13: Lehet a címlap szerepléssel akarja pótolni az odaadott pénzt! Csillagom nem tudod véletlenül mennyit fizetnek ennek a nőnek egy-egy vakkantásért?
silber13
@Dulcinea: az kérlek a Jucika által előadott verési cselekmény nagyságától és a verés minőségétől függ, kiegészítőként premier planban fotózott kék foltokkal, krokodil könnyekkel! (Ft./kék folt, Ft./könnyzápor ml.-ben mérve, mesélés közbeni sírásroham= Ft./ zokogási gyakoriság). Mindezek szükség szerint variálhatók, a lap pénztárcája szerint.
Dulcinea
@silber13: Áhh, ezek szerint, akkor a vagyonosodás útjára lépett ez a Juci anyu! 4,5 évnyi sírás rívás után több pénzük lesz mint eszük! A végén még majd Damu lesz az aki perel ha szabadul! Mondván az ő lehetetlen helyzetéből gazdagodtak meg, az ő jogdíjját semmibe véve!
silber13
@Dulcinea: viszont álljunk csak meg egy pillanatra! A kifizetendő díjból levonatik a riportalany KÜLÖN KÉRÉSÉRE rendelkezésre álló, mindenféle színű tipliket, monoklikat, aláfutásokat tetszés szerinti színekben, nagyságban előállító sminkes munkadíja, mely a riportalanyt terheli!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.