Egy lefülelt bliccelő megütötte a jegyellenőrt a 3-as metróban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

No power for nobody
Szerintem a leggonoszabb emberek a BKV ellenőrök. Mindig azt kiabálják, hogy "Legyetek bélbetegek!".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qwertt
@No power for nobody: De csak az ingyenélő, köcsög bliccelők után...
qwertt
@feketeözvegy: Önként lépett az autó elé. Béke poraira! (Egy fizetős szolgáltatást szándékosan elbliccelni nem szép dolog, ment volna gyalog, elvégre nem kötelező a tömegközlekedés!)
feketeözvegy
@qwertt: ne értsd félre, én sem helyeslem a bliccelést, de némelyik ellenőr olyan bunkó, hogy az már fáj...és mi volt amikor a fülébe haraptak a bliccelőnek? Nekik szabad?
ila51
Valóban megoszlanak a vélemények a bliccelésről , ezért is lehetnek ilyen szélsőséges esetek. Nem pártolom a bliccelést , mert nem ér annyit az a stressz amit nekem okozna. Méltányos bérletek , esetleg napi , vagy heti jegyek megoldhatnák a rászorulók , használók gondjait. ...beléptető kapuk , áhh az csak utópia itt :))
qwertt
@feketeözvegy: Természetesen nem. Ezen a munkáltató tudna segíteni. Aki nem odavaló, mert nem tud emberekkel bánni, ki kell hajítani, ha pedig vesznek fel új embert, akkor nem a 22-es szintű idiótát kell alkalmazni.
Don Marcus Hibiscus
Én klasszikus bliccelőnek kinéző egyén vagyok.Bár szoktam is bliccelni amikor csak lehet.Kivéve metrón.Pont ott történt az eset,hogy anyukámmal mentünk fel a metróból valahol(évekkel ezelőtt volt,de családon belül megmaradt sztorinak),anyámnak is a kezébe a jegy,nekem is,el voltunk beszélgetődve (de szép szó! :) ) .Egyszer csak,amikor a közelükbe értünk az ellenőröknek,egyből körbekaptak hárman,egy nézegette a jegyem,kettő elállta az utat,hogy ne tudjak menekülni,vagy nem tudom.Anyukám is ott állt ugye,de az övét meg sem nézték,kérdezte is,tőlük,hogy baj van e a jegyemmel.Visszanyomták a kezembe és engedtek utamra.pedig nem vagyok se nagy darab,se mittudomén.Anyámmal beszélgetve gondolom még avatatlan szem jó kisfiúnak is nézhetett. :) Hogy mire volt jó az ellenőrök "nagy igyekezete" az rejtély. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.