Hétről hétre élő adásban lehetnek tanúi a nézők, ahogy a Csillag születik két férfi ítésze rendre egymásnak feszül. A műsor kreatív producere állítja: előre tudták, hogy így lesz.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adrenalink
Az RTL-nél nincs új a nap alatt. Nagy Feró és Geszti Péter ugyanígy b...gatták egymást, ezért hívtam szex-faktornak a másik tehetségtelen kereső műsort.
Atha
Nem nézem ezeket a műsorokat, a Puzsért is a beszélgetős közéleti, politikai csatornákról ismerem, de mindig is gyanúsak voltak nekem azok az emberek akik a saját igazságukat ilyen erőszakosan, ellentmondást nem tűrően kiabálják bele a világba.
ila51
@Atha: ..valahol olvastam , hogy hajdanán Tüncivel volt románcuk , lehet hogy a határozott szemöldök okozott nála ilyen maradandó sérülést ?:))
Atha
@ila51: Bármi volt az, kitűnő diplomamunka lenne egy frissen diplomázó pszichológusnak.
Don Marcus Hibiscus
Szerintem meg tüntetőleg le kéne szarni jó magasról az ilyen műsorokat.Szerintem semmi szükség rájuk.
Crazy Globe
Amilyen zenéje(szövege) van az ősz bohócnak,inkább lehetne zsűritag azon a versenyen ahol el kell dönteni:Ki érti mit mond Győzike?
horganyember
@Horizont: Még nem láttam tőled semmilyen produkciót, de nem valószínű, hogy falvédőről jöttnek neveznélek utána. Szeretett puzsérod megtette. Az tetszik neked ha ő másokat aláz, remélem téged is fognak sokszor, míg rá nem jössz, miért is rajongtál. :)
zsolti
@horganyember: gordon ramsay szakácsversenyét nem szoktad nézni? ő még hozzá is vágja az edényeket ahhoz aki nem jól teljesít. és még senki sem háborgott, mert aki odamegy, tudja, hogy ezt vállalta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.