Ismét gyermeket vállalna Varnus Xavér! A sikeres orgonaművész ugyanis úgy véli, most alakult ki körülötte az az élet, amely lehetővé teszi, hogy születendő gyermekének szellemileg és egzisztenciálisan is a legtöbbet nyújtsa.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Hát, fiúk! nem kéne piszkálni ezt a srácot! Az egyetlen igazi előadó művészünk, orgona témában. A többi a futottak még kategóriába tartozik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@yazo64: ha olvastad, Lehotka tanítvány volt. L. Gábor remek mester volt, zseniális orgonista, profi tanár, de csak egy darabig. Imádtam, mert engem is tanított, de amikor belépett az életébe a politika, akkor már mindent megevett a fene...És akkor megszünt egy remek tanáromnak lenni, helyette valami más jelent meg. Xavér - Istennek hála - kivédte ezt. Saját meggyőződése és feje után ment és megy, hála Istennek.
bosszants
Ahhoz, hogy valaki leszarhassa a világot valóban zseninek kell lenni és Xavér az.
Kit érdekel a mássága?
Engem ugyan nem.
marsanyi
Először is tisztázzuk: elismerem, nagy művészünk. Csak azt nem tudom, hogy a kisbabát ő szülné, vagy csinálná valakinek? Semmin sem lepődnék meg..
silber13
Érdekes! Azok, akik simán lebuzizzák, másnap ájuldoznak a koncertjén! Aztán folytatódik a " jó,jó nagyon nagy művész, csak...!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.