Ti tudjátok, hogy mi az a sztrapacska? Őszintén bevallom, hogy amíg nem mentem át Szlovákiába és ismertem-, kóstoltam meg, addig azt se tudtam, hogy létezik. Készítsétek el, mert nagyon finom. Ezeket szerezd be: 80 dkg Krumpli...

Forrás: receptvaros.hu
Feltöltő: Receptváros
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Receptváros
1. Nyers
2. Amikor lereszeled, a burgonya fog egy kevés levet ereszteni, de ha nem állna össze, önthetsz hozzá nyugodtan vizet.
+1: igen, összeáll. :)
nyanya001
Rég készítettem, kaptam egy jó ötletet :)
Nagyon fincsi kaja :)
Receptváros
@Kutyafüle: Kicsit még pontosítanék. Tojás nélkül is összeáll, de ha teszel bele biztonság képpen 1-2 tojást, elrontani nem fogod. :)
Kutyafüle
@Receptváros: Szeretek mindent kipróbálni, ez fincsi, köszi.
Ha már itt vagy és tudod, léci mondd meg, milyen sajtot kell tenni a szlovák VECSA szelet panírjába? Salgótarjánban ettem, és isteni volt.:))
Receptváros
@Kutyafüle: Én pontosan nem tudom, de megkérdezem valamelyik kollégámat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.