Ti tudjátok, hogy mi az a sztrapacska? Őszintén bevallom, hogy amíg nem mentem át Szlovákiába és ismertem-, kóstoltam meg, addig azt se tudtam, hogy létezik. Készítsétek el, mert nagyon finom. Ezeket szerezd be: 80 dkg Krumpli...
Forrás:
receptvaros.hu
Feltöltő: Receptváros
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
7 hozzászólásarrow_drop_down_circle
2. Amikor lereszeled, a burgonya fog egy kevés levet ereszteni, de ha nem állna össze, önthetsz hozzá nyugodtan vizet.
+1: igen, összeáll. :)
Nagyon fincsi kaja :)
Ha már itt vagy és tudod, léci mondd meg, milyen sajtot kell tenni a szlovák VECSA szelet panírjába? Salgótarjánban ettem, és isteni volt.:))
Új hozzászólás