Nem tudni, mi lesz a Schmitt Pál köztársasági elnök nevével fémjelzett borral. Schmitt már nincs hivatalban, Áderrel még nem történt egyeztetés. A CBA szeretné folytatni az akciót.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Valahogy én sem szeretnék hánytató szereket inni, még ha államfői névvel is fémjelzik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@esdi: Aki itt a véleményét őszintén - mint Te is - leírja, már nem "problémamentes" (remélem) sok gazember szemében.
Fater59
@Dulcinea: ...gyönyörű felsorolás ,becsület , tisztelet , gerinc , na ez az ami a mostani bagázsból hiányzik :
@esdi: ...a senki ezeknél a semmiérő fartisztítóknál kezdődik !! Egy dolgos , becsületes ember miért lenne "senki "? Százszor különb vagy, mint ezek a moslékok !
Dulcinea
@Fater59: ...a becsület, a tisztelet, a gerinc, hidd el kizárólag csak a szegény emberek kiváltsága! Ezek az emberek egymásra mutogatás nélkül emelt fővel vállalják tetteik következményeit, a becsületük nem engedi meg még azt sem, hogy a csalás, vagy lopás árnyéka egy hajszálnyit is rájuk vetüljön. A szegény akkor is ad, ha neki nem marad! Míg a gazdagot, csak a még nagyobb gazdagság érdekli, ennek érdekében mindenen, és mindenkin átgázol, senkit nem tisztelve, és igazából még önmagát sem szeretve, mert hajtja pénz szerzési vágy, a kétes hatalom megszerzése.
Fater59
@Dulcinea: ...tökéletes !!!
Erre nehéz lenne bármit is válaszolni .
Nagy kár , hogy ezek a putri szökevények, ezt nem értik meg .
Dulcinea
@Fater59: Ezt a bagázst, már nagyon régóta rabságba ejtette, az-e világnak "istene" rég eladták a lelkük az ördögnek, és ájtatosan, kapzsiságtól, és mohóságtól elvakultan áldoznak és áldozatot mutatnak be a mammonnak! Az áldozati bárányok, meg mi vagyunk, a nép! Kiknek véres verítékéből élnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.