Dúskál a patinás műemlék épületekben az állam, amelyek jók lehetnének Schmitt Pál volt köztársasági elnöknek szolgálati lakásként. Vagyis ha az egykori államfő mégis ragaszkodik ahhoz, hogy az állam biztosítson neki lakást, úgy egy évek óta pusztuló épületet is ki lehetne tatarozni, esetenként olcsóbban, mint amennyiből újat vennének.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@Dr.luigilongo60: Naná tudta hogy az idejét nem tudja kitölteni, még ha nem is a botrányra gondolt, azzal tisztában volt hogy alkalmatlan.
sza
@marlin2: Igen , de ez előtte azokra az elnökökre vonatkozott akik legalább 2 évig ( ha jól tudom) elnökök voltak. Szerinte nem kell ahhoz 2 év se hogy járjon neki.
profon
Kérjen csak ! Így haragunk teljes lehet !!!
marlin2
@sziráki ágnes: Nem szerinte, hanem a Fidesz-Kdnp-s parlamenti többség által 2011-ben "megalkotott" törvény szerint!! (azóta nincs a két év hivatalban töltött időhöz, illetve feltételhez kötve a köztársasági elnökök hivatali időn túli járandósága)
sza
@marlin2: De ezt Palika írta alá nem?
marlin2
Az Alkotmány 26. § (1) bekezdése szerint a törvény kihirdetéséről, annak kézhezvételétől számított tizenöt napon belül a köztársasági elnök gondoskodik. Ezt megelőzően a kihirdetésre megküldött törvényt aláírja. :))
A 26.§ további bekezdéseit, (a normakontrollról, meg a visszaküldésről) a Schmitt nem ismerte, ő csak(!) aláírt!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.