Barack Obama, az USA elnöke málnalekvárt és csirkehúst eszik beszédei előtt, étrendjét orvosi stáb állítja össze. De vajon a magyar politikusok mennyire követik ezt? Erre kerestük a választ a legnagyobb beszélőkével rendelkező képviselők étrendjének áttekintése során.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Nekem is le kell nyomni egy felest amikor hallgatom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@entero: Baze, minden hír alatt ugyanazzal trollkodsz? Legyél már kreatívabb egy kicsit.
entero
@bra048: Ki mondta hogy a kivételes képességeim miatt szeretem a homárt? Azzal csak a magas életszínvonalat tudtam megteremteni, ebből következik a homár...
entero
@csikknorisz: Két napja hogy itt vagyok, leszek még kreatívabb is, amennyiben maradok. Csak tudod ez a gyűlölködés is elég egysíkú, amire ugyanazt a választ vagyok kénytelen leírni. Majd átnyergelek a zenei témákra...
bra048
@entero: Kedves Uram ! Én nem arról írtam, hogy szereti-e, hanem, hogy ki tudja-e fizetni. Ez a helyes olvasat. Ön meg vagy felületes volt, vagy tényleg nem érti amit írtam.
Akármilyen nagyságú vagyon mellett is ez nálam öreg hiba!
yazo64
Enne csirizt... vagy pillanatragasztót...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.