Nyílt levélben szólítja fel az MSZP elnöke Orbán Viktor kormányfőt arra, hogy állítsa meg a gyűlölködő nézetek felerősítését és az antiszemita kultusz újraélesztését. Mesterházy Attila véleménye szerint az ország mára súlyos morális válságba jutott, amit a kormányoldal idézett elő "a Horthy-korszak történelmi bűneinek relativizálására" irányuló törekvéseivel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
A morális válság nem is érdekelne, ha nem lennénk anyagi válságban. Mert a morális válsághoz a gyomrunkon keresztül vezet az út...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Dr.luigilongo60: Azt TV sek csinálták, igy akartak fizetésemelést kicsikarni. A Kossuth teret meg a disznók szarták össze.
Dr.luigilongo60
@dr. prédikátor: Biztos valami sertésfélék lehettek, csak a gerinctelen, csúszó-mászó fajtából.
X-ray
A morális válság nem is érdekelne, ha nem lennénk anyagi válságban. Mert a morális válsághoz a gyomrunkon keresztül vezet az út...
másvirág
Nem az ország ,hanem vezetőik vannak "morálisan fertő válságban" .De nagyon !
Csizmás Kond
Ha valaki Nobel díjra érdemes akkor az aki kitalálta ezt a szót tényleg megérdemli...egyik legjövedelmezőbb kifejezés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.