Kellemetlen és ha csak lehet, elkerüljük, de olyan kérdésekről van szó, amelyeket élete során előbb vagy utóbb mindenki feltesz magának.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kaporka
emberi méltósággal eltávozni, nem pedig kínlódva a fájdalmaktól, vegetálni mert éhes de nem bír enni, szomjas mert nem bír inni, fájdalma van a kutya se néz rá, ürülékében fetrengeni ...hát ettől biztosan humánusabb a kegyes halál. persze amég nincs ebből is sport, meg visszaélés esetleges örökség reményében
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gyevi_biro
@másvirág: Hitem miatt nem szabhatom meg az idejét!
Ha ez nem így lenne ...
Kutyafüle
Ha valaki hónapokon át elgyötörve, fájdalomtól nyöszörögve, fekete üszkös dekubitusszal fekszik az ágyában és még mindíg rimánkodik, hogy "édes istenem segíts meg" reménykedik, hogy javulni fog. Nem kéri a kegyes halált.
Amikor már semmi remény nincs, nem tudja kérni a kegyes halált.
imici
Amennyiben döntésképes lennék biztosan tudnék dönteni, de ha nem? akkor kegyetlen hosszu ideig is vegetálhatok,szenvedhetek ... abszolute eutanázia párti vagyok,mégha megköveztek is.
dr. prédikátor
Minek idegeskedtek? A fütyesz megoldja a kegyes halál kérdését. Még egy -két kuszaszem csomag és kész a kegyes halál mert éhen döglünk.
zabhegyező
@dr. prédikátor: Az éhhalál kegyetlen halálnem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.