Deák Dániel a közösségi oldalán azt írja: a magyar miniszterelnök irányba állította Zelenszkijt.

Deák Dániel a közösségi oldalán tett közzé egy videót, amelyben az látható, ahogy Orbán Viktor és Ukrajna elnöke, Volodimir Olekszandrovics Zelenszkij beszélnek egymással. Deák a poszthoz azt írta: "Orbán irányba állította Zelenszkijt az EU-csúcson."

Eközben Orbán is posztolt a közösségi oldalára, ő arról ír, hogy "azz európai választókat becsapták. A Néppárt megkötötte a hazugság koalícióját a baloldallal és a liberálisokkal. Nem támogatjuk ezt a szégyenteljes megállapodást!"

Forrás: Facebook/Deák Dániel , Facebook/Orbán Viktor

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@verőce21: Latod vergoce ez veletek a baj, hogy meg mindig latjatok a tenyeket az M1 hulyitese miatt.
Ukrajna nem legyozni akarja Oroszorszagot, hanem bekeben elni egymas mellett, betartva az orszagok teruleti integritasat. putyin az agresszor, neki kell visszavonulnia az Ukran teruletekrol, es maris beke lesz, mert az Ukranok nem fogjak oket tamadni.
verőce21
@Yoda69: "nem fogják őket támadni"? - tényleg? Csak kiirtják az összes orosz kisebbséget a békés egymás mellett élés jegyében...?
Persze mindezt csak azért, hogy megfeleljenek az uniós feltételeknek...!
csak úgy....
@verőce21: ez amit mondasz félelmetesen hasonlít arra ,mikor a magyarok a nácik kedvére zsidókat irtottak,majd mikor a ruszkik lettek az elvtársaik,akkor a németajkú lakosságnak ugrottak neki, ugyan azzal a hévvel! - bennetek valami alantas megfelelési vágy dolgozik ,szerintetek mindenki hülye ´csak titeket tojt a turul...
Dr. Proktor
Orbán tábornok eligazítást tartott, hogyan is kell háborúban besz@rni ha jő az ellen...
Yoda69
@verőce21: Hulyeseg amit irsz. Nem ertelek, hogy ulhetsz fel ilyen konnyen a ruszki agymoso propagandanak. Foleg azok utan nem kellene hinned a ruszkiknak, amit muveltek a magyar neppel a tortenelmunk soran. Ha neked ennyi nem volt eleg hogy atlasd oket, akkor semmi nem eleg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.