Facebook-oldalán számolt be Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és leendő EP-képviselője arról, hogy balhéba keveredett az éjjel.

Videón, ahogy Magyar Pétert a nyakánál fogva dobják ki egy szórakozóhelyről
Részlet a videóból/Videa

Magyar elmondása szerint egy fizetett provokátor zaklatta, és végül tettlegességig fajult a dolog: elvette a férfi telefonját, amivel Magyarékról készített felvételeket.

A Ripost most közzétett egy videót, amelyen az látható, hogy Magyar Pétert a nyakánál fogva vezetik ki a biztonsági emberek:

Több szemtanú állítása szerint Magyar Péter az éjszaka folyamán, nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Hangoskodott és ahogy a helyszínen jelenlévők egybehangzóan állítják, egyre minősíthetetlenebbül viselkedett. Több alkalommal alakult ki elfajulással, sőt tettlegességgel fenyegető szituáció miután több hölgy férfipartnere, számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”

- állítja a lap.

Forrás: Ripost

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A maffia provokátora nem elég ahhoz, hogy ne lássuk a rendszer aljasságát...!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Nyírfa: június 22., 11:19 Jóreggelt! Szerintem ez nem "amatőrizmus". Szórakozni ment nem politizálni! ez is bűn?
Én sokkal durvábban reagáltam volna egy ilyen piócával szemben! Semmi sem történt volna ha nem baszogatják. Mire jó ez?
Nyírfa
@Ezodabasz: tegnap, 22.38

( Jó estét! :) )

Az amatör annyit jelent, hogy műkedvelő, nem járatos abban, amivel foglalkozik, nem hivatása ,nem profi benne.
Kinevezheti magát politikusnak, de akkor kétszer is gondolja át, hogy nyilvános helyen hogyan viselkedik, hiszen rajta az ország szeme, példaképe , reménye sok-sok embernek, rajongók kísérik, akik számára minta a gondolkodása, az attitűdjei. Nos, részegen a földön mászni a lyányok lábai között, ráadásul annak a tudatában, hogy figyelik, s amikor már nyilvánvalóan provokálják, nem kérni a tulaj, a biztonságiak segítségét, és nem lelépni elegánsan, példát mutatva konfliktuskezelésből, ez számomra az amatőrnél is amatőrebb.
Pusztai
@Nyírfa: a fidesznél nem tanulta meg, hogy kérdésekkel nem lehet inzultálni, sarkon fordulni otthagyni ebben pont a felesége volt nagy, több video a neten.
DR PRÉDlKÁTOR
@agnes szabo: Mintha a te családodban ne lenne minimum hetente tök részeg valaki...
Ne osszad az észt kisanyám, ismerünk téged jól...
Nyírfa
@Pusztai: 07.26

Mielőtt képen törölte - ha igaz - a zaklatót, mondhatta volna az ismert felháborodással: Ember, most jöttem a NER-ből! Ha ez az utalás a testvéri hovatartozásra nem vezetett volna eredményre, akkor keresztet hányni, előkapni a zsebéből a rózsafüzért még mindig jobb megoldásnak tűnik, mint a történtek.
Vagy, ahogy mondod, sarkon fordulni.
Béla333
Megnéztem a videót, de én nem láttam azt, amit itt egyesek tényként közölnek: a lányok lába közötti csúszást-mászást.
Vajon mindent el kell hinni, amit állítanak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.