Facebook-oldalán számolt be Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és leendő EP-képviselője arról, hogy balhéba keveredett az éjjel.

Videón, ahogy Magyar Pétert a nyakánál fogva dobják ki egy szórakozóhelyről
Részlet a videóból/Videa

Magyar elmondása szerint egy fizetett provokátor zaklatta, és végül tettlegességig fajult a dolog: elvette a férfi telefonját, amivel Magyarékról készített felvételeket.

A Ripost most közzétett egy videót, amelyen az látható, hogy Magyar Pétert a nyakánál fogva vezetik ki a biztonsági emberek:

Több szemtanú állítása szerint Magyar Péter az éjszaka folyamán, nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Hangoskodott és ahogy a helyszínen jelenlévők egybehangzóan állítják, egyre minősíthetetlenebbül viselkedett. Több alkalommal alakult ki elfajulással, sőt tettlegességgel fenyegető szituáció miután több hölgy férfipartnere, számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”

- állítja a lap.

Forrás: Ripost

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A maffia provokátora nem elég ahhoz, hogy ne lássuk a rendszer aljasságát...!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Nyírfa: ma, 07:22 Jó reggelt! Azért azt lássuk be, hogy mindenki amatőrként kezdi a pályafutását. Csak az ilyen buktatókból lehet tanulni! Magyar Péternek ez egy cseppet sem árt, sőt ingyenreklám! Pont úgy viselkedik egy szórakozóhelyen ahogy a többség. Isznak táncolnak bemásznak négykézláb a lányok alá:)) Gondold át, mi lett volna ha...
-nem provokálják. Ugye semmi baj nem lett volna.
-ha provokálják? Nálam is elszakadt volna a cérna! Miért lépnék le "elegánsan" onnan ahová szórakozni mentem és provokálnak???
Abban igazad van, hogy egy ilyenfajta konfliktuskezeléshez időarányos érettség kell..Ez kb: 50-70 évnyi tapasztalat, de van akinek nem kell ennyi idő!
Nézd meg MZP mostani beszédeit, vagy Mesterházy Attila szereplését a kormány TV-n! Az is csoda, hogy meghívták a HÍR-TV-be, de nagyon jól beszélt már végre.
Ezodabasz
@Nyírfa: Amúgy ettől a primitív szarakodástól függetlenül: www.youtube.com/watch?v=CxMloE16pw4&t=13s
Nyírfa
@Ezodabasz: @Ezodabasz: Tudod, mi a nem mindegy? Arra ébredni, hogy a galambok leszarták az ablakpárkányodat. Utálom őket. Igaz, mi foglaltuk el az ő helyüket, de meg kéne érteniük, hogy fedél kell a fejünk fölé. Össze is hívok egy értekezletet, és miheztartás végett jól lecseszem őket. Az együttélés kulcsa a kölcsönös alkalmazkodás, ezen mit nem lehet érteni?
Ja, hogy Magyar? Hát persze, hogy nincs balhé, ha nem provokálják. De provokálták. Kocsmában viselkednek masszív alkoholisták azon a kezdetleges szinten, ahogyan az ország Pétere reagált.

Majdnem elfelejtettem: Jó estét, jó napot, jó reggelt! :)
Ezodabasz
@Nyírfa: ma, 06:59 Nyugi! Idegesnek tűnsz. Szép napot:)). Az együttélés kulcsa a kölcsönös alkalmazkodás, ez vonatkozik az emberekre és a galambokra is...(meg minden élőlényre aki ide született a földre). Ha pl: engem provokálnának akkor szerintem durvábban viselkednék, de én egy senki vagyok még egy cikk sem jelenne meg és bezárnának a dutyiba! Elfogulatlanul próbáld megvizsgálni ezt és a tőbbi provokációt! Fosnak tőle azért provokálják! te nem ismered a fideSS-maffia módszereit? A lejárató kampányokat? Úgy érzem hogy valamiféle előítéleteid vannak Magyar Péter iránt. Csak azért nem értelek, mert erre vártál. Arra hogy végre történjen valami, valaki lecsapolja ezt a mocsarat és ne csak pofázzon mint a "fiktív ellenzék" immár 14 éve...Durcás vagy mert a "látványellenzék" semmit sem tudott elérni, csak ülnek és pofáznak jó fizuért? Jobb és baloldal??? Mire jó ez? A középút talán mindenkinek jobb lenne. Szavazással szakmai kérdéseket eldönteni dilettáns szavazókkal a legegyszerűbb, de nem a legoptimálisabb megoldás.
Nyírfa
@Ezodabasz: tegnap, 22.47

Ideges? Dühös voltam! De jól kitoltam velük, amikor készen voltam, illóolajkeveréket fújtam ki a levegőbe, amit láthatóan nem csíptek, és egész nap kerülték az ablakaim környékét. Úgyhogy ezzel kezdtem a reggelt.

Hogy miket nem mondasz! Elfogultság, előítélet, durcizás, dilettáns szavazók...

Hogy én mire várok? Egy biztos, nem ilyen pallérozatlan, az ürességtől kongó, önjelölt vezérekre, és nem a vágyaiktól megrészegült szavazókra.
Az én látóképemben egy komoly, felelősségteljes társadalom áll készen a saját , önálló döntéseinek a meghozatalára, s azok véghez vitelére. De ettől a magyar messzebb már nem is lehetne.
Szóval, te Magyarnál is durvábban reagálnál bármilyen provokációra, kötözködésre. Ezzel az önértékeléssel azonban nem festesz túl vonzó képet magadról.

.
Ezodabasz
@Nyírfa: ma, 07:04 Hmmm...Gondold újra, hátha menni fog elfogultság, előítélet, durcizás nélkül:)). 0rbán is egy önjelölt vezér és az ígéreteitől megrészegült szavazóira építette a homokvárát! Ezt leváltani a megosztott ellenzék 14 éve nem tudta/nem akarta igazán...(a miérteket soha nem fogjuk megtudni, de lehet sejteni). Talán ezek ugyanazok, ahogy Bródy megénekelte! Pillanatnyilag úgy látom, hogy: Egy komoly, felelősségteljes társadalom még nincsen, de már épülget szépen lassan! NEM áll készen még a saját , önálló döntéseinek a meghozatalára és véghezvitelére!
Nem vonzó képet akarok festeni magamról, ez nyilvánvaló, csak leírtam amit gondolok erről. Lehet hogy tévedek és nem tudom előre, hogy viselkednék egy ilyen helyzetben, de biztos hogy nem hagynám magam! Provokációra kötözködésre mit kell csinálni szerinted?
Szép napot:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.